Withings WiFi badevægt

Når snakken omkring middagsbordet falder på badevægte (det sker faktisk), så er der altid en eller anden der udbryder, at de er da heller ikke til at stole på. Man hører også nogle sige, at de ikke er præcise, ikke kan holde strøm og generelt ikke er meget bevendt. Men i flere og flere samtaler hører man også, at en udbryder at de har fået en rigtig smart tingest, der gør det både sjovere og lettere at følge sin kropsvægts og sammensætning via en WiFi badevægt. De har lige købt en af de nye smarte apparater fra Withings online, har har sjældent andet end rosende ord er sende med hjem til de interesserede lyttere. Og hvordan kan det så være?

Withings var nogle af de allerførste på markedet, der for alvor satsede på den nye smarte teknologi, der gjort det at veje sig til en ny og selvudviklende oplevelse. Bare stig på og lad vægten gøre resten af arbejdet - du behøver ikke engang kigge ned på tallene, for de er allerede sendt afsted med lynets hast gennem det trådløse netværk i dit hjem og videre til nogle servers, der kan behandle dine data. Efterfølgende kan du så når du får tid analysere din vægt via din iPhone, iPad, PC eller anden smart enhed for at sætte dig nye mål eller måske blot være godt tilfreds med tingenes tilstand. Og det kan hele familien gøre på samme Withings vægt, der kan genkende op til 10 forskellige personer på en gang og adskille deres personlige vægt fra hinanden.

I øjeblikket har Withings to meget populære produkter indenfor wifi badevægte og du kan se dem begge via linket herunder. Linket vil også hele tiden være opdateret med nyeste versioner og udgaver, således at du ikke behøver lede flere steder. Withings WiFi badevægte er den mest anerkendte og prisvindende badevægts gadget på markedet og er et sikkert valg - uden at du bliver ruineret.Ingen kommentarer:

Send en kommentar